Przepysznie orzeźwiający, mrożony sok arbuzowy.
Nic nie pobudza do działania bardziej niż łyk świeżego, zimnego i pysznego soczku.
Zdrowie w szklaneczce - nie mogę przestać się zachwycać.
A do zrobienia tego cudeńka wystarczy kawałek arbuza.
Przepis jest banalnie prosty.
Bierzemy kawałek arbuza, kroimy go na mniejsze kawałeczki, od razu oddzielamy pestki żeby sok był "gładki". Wkładamy do zamrażalki na ok. 2 h. Wyciągamy, blendujemy i gotowe!
Przepis jest banalnie prosty.
Bierzemy kawałek arbuza, kroimy go na mniejsze kawałeczki, od razu oddzielamy pestki żeby sok był "gładki". Wkładamy do zamrażalki na ok. 2 h. Wyciągamy, blendujemy i gotowe!
Mrozi mózg ;)
MNIAM ! Świetne na letnie upały :))
OdpowiedzUsuńUwielbiam arbuza!Bardzo fajnie blogujesz! Będę zaglądać częściej, obserwuję.
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie. Będzie mi bardzo miło jeśli skomentujesz i zaobserwujesz. http://aleksandrabloguje.blogspot.com/